ELEKTRIKER & RÖRMOKARE I HANINGE NYNÄSHAMN STOCKHOLM

Dalarö El och Rör utgår från skärgårdsbyn Dalarö, men utför elarbeten och rörarbeten i Haninge, Huddinge, Nynäshamn, Tyresö och Värmdö kommuner. Vi vänder oss till små och stora företag, samt till privatkunder.

Söker du en elektriker?

Behoven kan vara många. Vi finns där för dig - allt från planering och installationer vid nybyggen till felsökningar vid elproblem. Våra certifierade elektriker ordnar byte av elcentraler, installationer av jordfelsbrytare till löpande servicearbeten och reparationer.

Söker du en rörmokare?

Våra VVS-montörer är certifierade enligt branschorganisationen Säker Vatten. Med en bred kunskapsbas utför vi installationer och byte av värme- och vattenpumpar och varmvattenberedare, samt felsökning, problemlösningar och reparationer, renovering av badrum och löpande servicearbeten inom VVS.

Projektledning inom El och VVS

Dalarö El och Rör tar gärna en ledande roll som projektledare för el- och rörinstallationer vid ombyggnationer, tillbyggnationer och nybyggnationer - allt för att underlätta för dig som fastighetsägare.

Vi installerar även både vattenburen och eldriven golvvärme. Några fördelar med golvvärme är att värmekonomin förbättras då golvvärme ger en jämnare värme och möjliggör därmed en lägre rumstemperatur. I slutändan resulterar det i en mindre påverkan på miljön och dessutom blir rummen lättare att möblera när elementen försvinner.

Smarta Hem med hemautomation

Smarta hem, styr elen i ditt hem digitalt, enkelt och kostnadseffektivt. Smarta hem med hemautomation har funnits länge, men det är först nu på senare år som systemen har börjats installeras i privata hem.

Här är några exempel på vad hemautomation kan göra för dig:

  • Ställ in t.ex. disk- och tvättmaskin så att de startar när elen är som billigast.
  • Stäng av värme och el i huset eller sommarstugan via din mobil, surfplatta eller dator.
  • Stäng av alla lampor i huset med enbart ett kommando, t.ex. när man lämnar hemmet.
  • Koppla samman väckarklocka och kaffekokaren så att du har nybryggt kaffe lagom till att du går upp.

Möjligheten att koppla ihop olika system och installera olika sensorer gör att det finns en värld full av möjligheter. Dalarö El och Rör hjälper dig med rådgivning och uppsättning av ditt Smarta hem.

 
El och rörinstallationer Haninge Nynäshamn Stockholm
Projektledning inom El och VVS
Dalarö El och Rör installerar vattenburen och eldriven golvvärme
Vi installerar både vattenburen och eldriven golvvärme
Dalarö El och R&oum;r installerar Smarta Hem-lösningar i din bostad
Smarta hem styrs enkelt med en app i din telefon

ROT-avdrag

Dalarö El och Rör hjälper dig som privatperson att nyttja ROT-avdraget i samband med att vi utför installation och service. I samband med fakturering räknar vi ut reduktionen och skickar in alla nödvändiga uppgifter till Skatteverket. Enligt Skatteverket kan ROT-avdrag göras på maximalt 30% av arbetskostnaden och för maximalt 50 000 kr per ägare av en fastighet. Om en fastighet ägs av flera personer kan samtliga ägare utnyttja sitt ROT-avdrag.
» Här kan du läsa mer om ROT-avdraget.

Auktoriserat VVS-företag Säker Vatteninstallation